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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
17/04/2012 |
Data da última atualização: |
19/04/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
CARVALHO, G. R.; RESENDE, J. C. de; BOTELHO, C. E.; FERREIRA, A. D.; PEREIRA, A. A.; OLIVEIRA, A. C. B. de. |
Afiliação: |
GLADYSTON RODRIGUES CARVALHO, EPAMIG; JULIANA COSTA DE REZENDE, EPAMIG; CESAR ELIAS BOTELHO, EPAMIG; ANDRE DOMINGHETTI FERREIRA, UFLA; ANTONIO ALVES PEREIRA, EPAMIG; ANTONIO CARLOS BAIAO DE OLIVEIRA, SAPC. |
Título: |
Melhoramento genético do café visando à qualidade de bebida. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
Informe Agropecuário, Belo Horizonte, v.32, n.261, p.30-38, mar./abr. 2011. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Cultivar; Melhoramento genético; Qualidade do café. |
Thesagro: |
Coffea Arábica; Genótipo; Variedade. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00720naa a2200241 a 4500 001 1922483 005 2012-04-19 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCARVALHO, G. R. 245 $aMelhoramento genético do café visando à qualidade de bebida.$h[electronic resource] 260 $c2011 650 $aCoffea Arábica 650 $aGenótipo 650 $aVariedade 653 $aCultivar 653 $aMelhoramento genético 653 $aQualidade do café 700 1 $aRESENDE, J. C. de 700 1 $aBOTELHO, C. E. 700 1 $aFERREIRA, A. D. 700 1 $aPEREIRA, A. A. 700 1 $aOLIVEIRA, A. C. B. de 773 $tInforme Agropecuário, Belo Horizonte$gv.32, n.261, p.30-38, mar./abr. 2011.
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
08/01/2021 |
Data da última atualização: |
14/01/2021 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
COSTA, J. R. da; KIILL, L. H. P.; PORTO, D. D. |
Afiliação: |
JOANNE REGIS DA COSTA, CPAA; LUCIA HELENA PIEDADE KIILL, CPATSA; DIOGO DENARDI PORTO, CPATSA. |
Título: |
Healthy life and well-being for all. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: KIILL, L. H. P.; KATO, H. C. de A.; CALEGARIO, F. F. (Ed.). Good health and well-being: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020. |
Páginas: |
cap. 1, p. 11-19. |
Série: |
(Sustainable Development Goals, 3). |
ISBN: |
978-65-86056-45-7 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The research has the challenge of developing technologies that are more efficient for agricultural production, seeking to contemplate the needs of food and other products in order to guarantee the population?s food safety. Therefore, as part of the research and innovation system, Embrapa has been contributing to meet society?s growing demands for the development of a dynamic, complex and, at the same time, more sustainable agriculture. |
Palavras-Chave: |
Contexto global; Vida saudável. |
Thesagro: |
Agricultura; Alimento; Desenvolvimento Sustentável; Produção Agrícola; Qualidade de Vida. |
Thesaurus NAL: |
Sustainable development. |
Categoria do assunto: |
B Sociologia Rural |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/220016/1/Healthy-life-and-well-being-2020.pdf
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Marc: |
LEADER 01324naa a2200277 a 4500 001 2129330 005 2021-01-14 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-65-86056-45-7 100 1 $aCOSTA, J. R. da 245 $aHealthy life and well-being for all.$h[electronic resource] 260 $c2020 300 $acap. 1, p. 11-19. 490 $a(Sustainable Development Goals, 3). 520 $aThe research has the challenge of developing technologies that are more efficient for agricultural production, seeking to contemplate the needs of food and other products in order to guarantee the population?s food safety. Therefore, as part of the research and innovation system, Embrapa has been contributing to meet society?s growing demands for the development of a dynamic, complex and, at the same time, more sustainable agriculture. 650 $aSustainable development 650 $aAgricultura 650 $aAlimento 650 $aDesenvolvimento Sustentável 650 $aProdução Agrícola 650 $aQualidade de Vida 653 $aContexto global 653 $aVida saudável 700 1 $aKIILL, L. H. P. 700 1 $aPORTO, D. D. 773 $tIn: KIILL, L. H. P.; KATO, H. C. de A.; CALEGARIO, F. F. (Ed.). Good health and well-being: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Volume |
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